Kylät ja taajamat

Keuruun pikkukaupungin liepeillä, väljästi kauniiseen ympäristöön siroteltuna, sijaitsevat nämä vireät keskisuomalaiset kylät. Ihmiselle ja eläimille sopivan kokoiset, isoja ja pieniä asukkaita luokseen kutsuvat, tilavat ja sopivan rauhaisat kylät. Meillä viihtyvät niin vakituiset kuin vapaa-ajankin asukkaat!

Tutustu Keuruun kylät-kotisivuihin, sieltä löydät kyläaktiivien yhteystiedot. Pirauta tai laita postia, kyläyhdistysten väki kutsuu sinut viihtymään ja osallistumaan yhteisiin tapahtumiin – lämpimästi tervetuloa kylään!

 kirkkovenesoutu kylat

Kyläparlamentti

Keuruun kylien yhteistoiminnan ja vaikuttamisen kanavana toimii keväällä 2014 perustettu Keuruun kyläparlamentti. Tästä linkistä pääset tutustumaan kyläparlamentin toimintaan.

Kotona kylässä -EU-hanke

Kotona kylässä – hanke on EU-rahoitteinen Keuruun kylien kehittämishanke, joka jatkaa siitä mihin Kylävoimaa jäi. Hankkeen kesto on 1.3.2016 – 30.6.2018 ja sitä hallinnoi Keuruun kaupunki / maaseutuhallinto. Projektin vetäjänä toimii Kati Hiiliaho, p. 040 653 1070, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kyläyhdistysten yhteystiedot www.keuruunkylat.fi