Sähköinen rakennuslupahakemus

Nyt voit jättää rakennuslupahakemuksen myös netissä! Keuruulle on avattu Lupapiste.fi-palvelu, jonka kautta voit jättää rakentamisen hakemukset missä ja milloin vain. Palvelun kautta voi myös jättää neuvontapyyntöjä tulevista projekteista. Palveluun pääset klikkaamalla Lupapiste-tunnusta.

Lupapiste logo

Palveluun rekisteröidytään pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Ensin valitaan kartalta rakentamiskohteen sijainti ja sekä listalta mitä toimenpidettä ollaan suunnittelemassa. Palvelu kysyy tarvittavat tiedot ja liitteet valitun toimenpiteen mukaisesti. Viranomainen voi pyytää lisäliitteitä palvelun kautta. Pyynnöistä lähtee aina sähköposti asiakkaalle, joka voi käydä täydentämässä hakemusta kun hänelle parhaiten sopii.

Lupaa voi täydentää omassa tahdissa ja se siirtyy viranomaisen nähtäväksi vasta, kun se jätetään vireille tai siitä esitetään kysymys. Lupapisteen kautta voi helposti jättää viranomaiselle neuvontapyynnön koskien olemassa olevia tai tulevia hankkeita.

Kaikki neuvontakeskustelut ja lupiin toimitetut dokumentit, lausunnot ja päätökset jäävät hakijalle talteen Lupapisteeseen.

Tieto viranomaisen päätöksestä tulee hakijalle sähköpostiin.

Ohjeita palvelun käyttämiseen saat palvelun ohjesivuilta tai rakennusvalvonnasta 

Teemu Pekkanen, p. 040 098 4783

Hakemuksia voi jättää vielä myös paperisina.